Doe gezellig

Doe #Herfstregatta

Het eerste weekend van oktober organiseert E.S.R. Thêta elk jaar de Herfstregatta. Dit is een internationale wedstrijd waarbij roeiers van elk niveau en uit heel het land tegen elkaar strijden tijdens een vierkamp op het Eindhovensch Kanaal. Uiteraard vindt er op de zaterdagavond een groot feest plaats.

Doe gezellig

Doe #HDR

Tijdens de Huizen- & Disputenrace, georganiseerd door Damesdispuut Animo, worden er korte afstanden geroeid op het Eindhovensch kanaal. Samen met je studentenhuis, dispuut, commissie of vriendengroep kun je de uitdaging op het water aangaan tegen de rest van studerend Eindhoven. Aansluitend vindt er een knallend feest plaats waarbij verlies op het water goedgemaakt kan worden tijdens de bierestafette.

Doe gezellig

Doe #1000L

Het 1000-Liter Bierfeest, jaarlijks op de eerste woensdag van het collegejaar, wordt mogelijk gemaakt door leden van Thêta en diverse sponsoren die fusten bier aanbieden. Dit betekent dat zo goed als al het bier op deze avond gratis is.

Verdien een gratis toegangsbandje voor het 1000-Liter Bierfeest tijdens de intro! Spreek hiervoor een van onze leden aan.

Doe gezellig

Doe #MiamiNice

Miami Nice is SWIM, DRINK & DANCE en dus de ideale manier om je zomer te starten. Dit evenement vindt elke vrijdag van de laatste tentamenweek plaats bij Thêta, dat wordt omgezet in een Miami Beach. Een plek om te genieten van de ultieme zon-, strand-, water- en party-ervaring.