Word wedstrijdroeier

Word #GEEL

Als sporter met ambitie is wedstrijdroeien een fantastische uitdaging. Roeien is een van de weinige sporten waarin iemand met talent zich binnen een aantal jaar kan meten met de wereldtop, bijvoorbeeld op de Wereldkampioenschappen of de Olympische Spelen. Thêta heeft al een aantal Olympiërs gehad, word jij de volgende?

MeerCompetitieroeien

Ga trainen

Word #STERK

Als eerstejaars wedstrijdroeier ga je in een hechte ploeg van 8 roeiers en een stuurman de uitdaging aan met de rest van studentenroeiend Nederland. Onder begeleiding van professionele coaching, en in de mooiste boten uit onze vloot, train je 6 keer per week om het allerbeste uit jezelf te halen.

Win wedstrijden

Word #1

In het wedstrijdseizoen, van februari tot begin juli, zijn er veel gave wedstrijden waar je zult strijden voor de overwinning. Bijvoorbeeld klassiekers als de Heineken Roeivierkamp en de Head of the river Amstel, beide gevaren op het bochtige water van de Amstel in Amsterdam. Ook de meest traditionele en studentikoze wedstrijd van het jaar, de Varsity op het Amsterdam-Rijnkanaal, passeert de revue, net als de NSRF Slotwedstrijden met aansluitend het legendarische uittrainingsfeest.

Word Competitieroeier

Word #GEEL

Competitieroeien is roeien op een net wat minder hoog standje dan wedstrijdroeien. Recreatief en bier zijn de kernwoorden hier. Lekker sporten, eten en daarna bier drinken? Dan is Competitieroeien iets voor jou.

In onze introductieperiode begin je als competitieroeier. Je maakt dan kennis met de sport en de vereniging. Mocht je roeien dan wel echt heel gaaf vinden, kan je automatisch doorstromen naar wedstrijdroeien!

MeerWedstrijdroeien

Win de NSRF eerstejaarsbokaal

Win #BIER

Competitiewedstrijden zijn er door heel het land, van Amsterdam tot Groningen tot Enschede. Samen met je coaches ga je alle wedstrijden af, en natuurlijk ook de bijbehorende feesten. Berucht is het HOT- openingstoernooi in Tilburg, met het prachtige tentfeest! In totaal zijn er 6 wedstrijden in deze competitie.